bg uk tr

Ние сме компания фокусирана върху клиента. Наясно сме че когато „се грижиш за клиента, бизнеса сам се грижи за себе си". Убедени сме, че непрекъснатата грижа за клиента ще ни доведе до силни финансови резултати. Печалбата при нас не е самоцел. Смятаме че фокусирането върху потребностите на клиента, непрекъснатата мисъл как по -добре да удовлетворим желанията му е вярната „писта" и тя в крайна сметка ще ни изведе и до справедливо финансово възнаграждение. Нещо повече - грижата за клиента за нас е удоволствие. Удоволствието е в самия процес на обслужване. Радост е да видиш клиента си доволен. Щастливи сме да видим клиента отново. Обърне ли се към нас пак, значи сме успели. Ето защо клиентското обслужването е дълъг и неспирен процес. Необходим е безкраен фокус и предугаждане на клиентските потребности. Убедени сме че единствено, удовлетворявайки уникално добре клиентските нужди, ще спечелим „мача” срещу конкуренцията и ще оцелеем във времето.

Ние сме амбициозна компания. Имаме амбицията да сме сред най-добрите в това, което правим. Правим различни неща - в сферата на финансите, развиваме Инвестиционно банкерство, в сферата на услугите обменяме финансови инструменти, в сферата на търговията търгуваме с недвижимости, притежаваме едно различно и елитно бизнес кафе и т.н. Какво обединява тези различни видове дейности - амбицията, перфекционизма, любовта към детайла, желанието да предоставим на клиента, възможно най-добрият продукт, желанието да обслужваме клиента по най-добрия начин предлаган някъде по света. Това не са думи, целящи да впечатлят, това не е демагогия, това е мечта, която се материализира с времето. Това осмисля дните ни. Успеха или неуспеха на това ни правят щастливи или нещастни.

Ние сме интелигентна компания. Хората, които работят тук са умни и образовани. Те впрягат интелигентността, гъвкавото мислене, съобразителността, бързата мисъл, знанията си, находчивостта в полза на развитието на фирмата и високия стандарт в обслужването на клиента.

Ние сме специализирана компания. Може да ви се струва, че се занимваме с прекалено разнородни неща, но ако се вгледате внимателно ще видите, че ни обединяват Финансите. Всяко наше начинание се е зародило от желанието да предложим възможно най-широк спектър финансови услуги, та чак до пури и бизнес кафе за среща с финансисти клиенти. Бивайки специализирани ние оставаме фокусирани върху това, което можем най-добре - да предлагаме финансови услуги.

Ние сме прогресивна компания. Високите технологии в сферата на финансите са от съдбоносно значение. Високите стандарти в комуникациите, работата с HR обучения съобразно най-високите стандарти в областта са ежедневие за фирмата.

Ние сме компания на талантите. Кадърността и високите способности на всеки във фирмата са от кардинално значение. Дарбата на всеки е елементът, заради който е назначен. Ние искаме 100 % себераздаване и остават само тези, които го правят. Всеки е различен , но всеки може нещо най-добре и по-добре от останалите и той го дава на тима. Ние се стремим таланта да получи подобаващото високо възнаграждение за това, за да има нужното високо самочувствие и да бъде горд със себе си, постиженията си и фирмата.

Ние сме екип. Отборната работа е фундаментална за нас . Наясно сме че никой сам не може да свърши работата на Сезиф. Но в екип можем всичко. Екипът може да преодолее всеки проблем. Взаимопомощта е в основата на успешния край на всеки проект. Ние ценим таланта и способностите на всеки поотделно, но впрегнати заедно дарбите дават необичайно високи резултати. Ето защо тимът е на първо место. Работата е първия дом на всеки от нас. Егоизмът е качество, което ценим, защото то дава уникалността на индивида, но когато го впрегнем в идеите на екипа резултатите са поразяващи.

Ние сме компания от хора. Да бъдеш човечен е може би първото условие, за да влезеш в нашия тим. Приятелството във фирмата не е задължително, но е голям плюс. Взаимопомощта между хората ни води до високи резултати. Взаимозаменяемостта ни прави гъвкави и ни помага бързо да излизаме от трудни ситуации.

Ние сме отдадени. Отдадени на работата си, на бизнеса, на клиента, на успеха, на просперитета. Всички наши действия са подчинени на тази идея. Да си отдаден на работата си е удоволствие, защото това осмисля дните ти. Важно е сутрин като се събудиш да знаеш какво искаш и да отиваш с удоволствие на работа. Ние го правим. Ние знаем къде ще сме утре, ние знаем какво ще правим утре.

“Varchev Financial Services” 22 годишна история и опит на финансовите пазари.

Едни от най-стабилните и успешни финансови институции в света носят имената на създателите си, като обещание за прозрачност, почтенност и личен ангажимент към клиента.

С какво сме по-добри от конкуренцията

 • No Dealing Desk (NDD)
 • Direct Market Access
 • Спредове започващи от 0 пипа
 • Ливъридж до 1:500
 • Над 300 инструменти за търговия
 • Възможност за хеджиране (насрещни) поръчки
 • Акции от Американски, Европейски, Азиатски борси
 • Злато, сребро, паладаий, платина на спот
 • Фючърси на суров петрол и природен газ
 • Автоматизирана търговия
 • Комисиона от 5 цента на акция при търговия със CFDs (без минимална комисиона)
 • Един ден безрискова търговия - до $500 USD Cash Back
 • Бонус акаунт:
 • Захранване на нов акаунт над $3000 - бонус $250
 • Захранване на нов акаунт над $10000 - бонус $1000
 • Над $50000 - свържете се с нас за личен разговор и специален VIP бонус
 • Безплатни прогнози и анализи
 • Отзивчив персонал от Дилъри и Трейдъри

Разбираме Ви отлично, защото самите ние сме трейдъри. Ето защо се стремим да Ви дадем най-бързите и реални котировки, най-тесния спред, най-бързото и точно изпълнение на ордери.